NÄR DU FLYTTAR IN

Nyckelutlämning

Kontraktsinnehavaren kvitterar ut sina nycklar mot uppvisande av hyresavtal samt legitimation på vårt huvudkontor på Lövlundsvägen 8A. Vid utkvittering av nycklar kontrolleras även att hyran är betald. Information om när nycklarna kan kvitteras skickas ut tillsammans med hyresavtalet.

Hemförsäkring - försäkra lägenheten förmånligt genom Nynäshamnsbostäder

Se till att du har en hemförsäkring. Nynäshamnsbostäder ersätter inga skador på dina ägodelar vid brand eller annan olycka i lägenheten. Om du orsakade skadan i lägenheten kan du dessutom bli ersättningsskyldig. Därför är det viktigt att du har en bra hemförsäkring.

Vi har förhandlat fram en förmånlig och omfattande hemförsäkring hos Moderna Försäkringar som du som hyresgäst kan teckna genom oss till ett bra pris.

Det bästa med Nynäshamnsbostäders hemförsäkring:

- Omfattande grundskydd till ett förmånligt pris
- Drulleförsäkring (allrisk) ingår
- Reseförsäkring som gäller i hela världen
- Lösöresbelopp på hela 700 000 kr, vilket minskar risken för underförsäkring

Ring 0200-259 259 redan idag!

Du kan räkna ut ditt pris och teckna försäkring direkt på www.modernaforsakringar.se/bostadsbolagen
Kom ihåg att uppge att du bor hos Nynäshamnsbostäder!

Eller vill du själv jämföra priser och villkor för hemförsäkringar så kan du få tips här www.konsument.se/hemforsakring

10% rabatt på din bilförsäkring

När du tecknat hemförsäkring kan du lägga till en bilförsäkring med 10 % rabatt på premien. Båda försäkringarna erbjuds Nynäshamnsbostäders hyresgäster genom Moderna Försäkringar.

Nytt abonnemang

Glöm inte att teckna elavtal, flyttning av telefon och TV.

Passerkort till återvinningscentralen

Som hyresgäst hos Nynäshamnsbostäder kan du beställa ett kostnadsfritt passerkort till återvinningscentralen. Gör din beställning direkt hos SRV Återvinning. Klicka här.

Adressändring

Adressen ändrar du enklast genom att anmäla flytt via deras hemsida, www.adressandring.se eller ringa till deras kundtjänst 020-97 98 99. Flyttar du till en lägenhet i trapphus ska du ange ett fyrsiffrigt lägenhetsnummer. Numret är till för folkbokföringsen och anger du inte numret kommer Skatteverket att ringa upp dig för komplettering. Det står angivet på ditt kontrakt och i trapphuset.

Ny i Sverige? New in Sweden?

På Skatteverket finns översatta filmer med information om flyttanmälan och folkbokföring som kan ge dig bra information. Gå in på www.skatteverket.se/nyisverige

Skatteverket has information in several languages to help you with your move. Visit www.skatteverket.se/nyisverige

Flyttar du in på samma dag?

Här finns tips!